Spännande SISU-föreläsningar i mars

Vi tipsar om 2 spännande föreläsningar i SISU´s regi nu i mars.

1. Föreläsning med Johan Fallby ”Gör det bättre själv om du kan!” och handlar om praktiskt ledar- och föräldraskap inom idrotten. Johan är väldigt kunnig inom området med idrottsföräldrar och föreläsningen handlar om hur man som förälder och ledare kan ge ett bra stöd till barn och ungdomar inom idrotten.


Föräldrar är på många sätt en viktig del i idrotten, inte minst som tränare och ledare men också de personer som känner sitt barn bäst. Johan kommer att ta upp frågor som berör både idrottsföräldrarnas och tränarnas beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten.

Föreläsningen är gratis men om man anmäler sig och inte dyker upp kommer föreningen debiteras. En föreläsning för ledare och föräldrar.

 

2. Föreläsning med Annelie Pompe som har världsrekord i fridykning på 126 meter och är den som bestigit Mount Everest´s nordsida som första svenska kvinna. Föreläsningen är kopplad till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever.


Pompe drar ofta paralleller till ledarskap, att leda sig själv, passion, motivation, mod, rädslor och riskhantering, målfokusering och hur man mentalt tar sig igenom svåra omständigheter, förändringar och utmaningar.

Entré på 20 kronor per person som skänks till Rädda barnen. Föreläsningen passar bra för såväl aktiva, ledare, organisationsledare, funktionärer och föräldrar, ja egentligen alla som vill ta del av en inspirerande föreläsning!