Klubbkläder finns nu att beställa

Hej,

Kläder för utprovning av storlek finns nu en trappa upp i Westinghouse Arena där kansliet ligger. Vi har öppet 08.00-16.30 måndag till fredag. Grupper som vill komma in under helgen för att prova gruppvis kontaktar mig så fixar vi så ni kan låsa upp dörren (konferensrummet) för att prova kläder. Här nedan ser ni hur ni skall göra för att registrera er samt beställa kläder.

/Peter Holmroos

 

Hej,

Er webshop öppnar onsdag 26.04.2017 och stänger den 21.05.2017 med förväntad leverans i vecka 26.

Info: Gå in på sida: trimtex.se/customer/VasterasFK. Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex. använda Explorer kan göra så att det blir problem.

För att komma in i webshopen:
Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto).

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu). När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på ”Mitt Trimtex” och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i ”vasteras”: och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”. Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er.

Med vennlig hilsen,
Ellinor Klingener-Foss | Trimtex Sport Kunderådgiver og koordinator

www.trimtex.no