Elsa segrare i Stockholm Junior Marathon

Samtidigt som stora Stockholm Marathon så avgjordes också Stockholm Junior Marathon och Minimarathon.

I Junior Marathon där man springer 4,2 km så gjorde våra deltagare från Västerås FK mycket fina prestationer. Snabbast av alla var Elsa Wallenius som efter ett mycket fint lopp fick kliva högst upp på pallen. Tid 15:07. Brorsan Albin sprang i P14-15 och kom på 10:e plast med tiden 15:38.

Elsa Wallenius – Stockholm Junior Marathon 2017 – 1:a F16-17

Stockholm Minimarathon avgörs i två olika sträckor; 2310 m respektive 1170 m.
På den längre sträckan så hade vi tvålöpare som sprang in på 2:a plats; Moa Landström i F12, tid 09:08 och Astrid Wallenius i F9, tid 09:57. Clara Jansson i F11 lyckades knipa en plats på topp-tio; 09:53 och en 9:e plats.

Moa Landström – Stockholm Minimarathon 2017 – 2:a F12

Astrid Wallenius – Stockholm Minimarathon 2017 – 2:a F9

På sträckan 1170m så fick Västerås FK ytterligare en segrare genom Erik Jansson som vann den yngsta klassen P8 med tiden 04:50.